Hvis du er vores gæst...

International house

Som vores gæst kan finde hjælp og eventuelle artsfæller i International House i Gyldenløvesgade. Det er et samlet tilbud til alle internationale tilflyttere. Københavns Universitet har lejet tre etager i ejendommen, der vil være åben for blandt andre udenlandske forskere og ph.d.-studerende på KU. 

I International House vil der i dagtimerne være mulighed for at få juridisk hjælp til sagsbehandling og praktiske ting, f.eks. bopæl og lægevalg. Om aftenen vil husets lounge på 1. sal danne ramme om sociale aktiviteter og fungere som en form for klubhus for selvorganiserede netværk. Medarbejdere fra KU's International Staff Mobility har planlagt en madklub, og de vil også være behjælpelige med at finde frem til, hvad byen ellers har at byde på af eksempelvis sportsklubber og internationale netværk.

Internationale medarbejdere har også mulighed for at leje et af KU’s 31 gæsteværelser i huset, mens de leder efter en permanent bolig i København.

International House kan kontaktes på: interstaff@adm.ku.dk

Hvis du har brug for mere information om dine ansættelsesforhold kan du læse mere i MedarbejderguidenKUnet. Denne side kræver login, og du får både brugernavn (også kaldet 'svensk nummerplade') og password når du ansættes på Københavns Universitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål om dit ophold på Sprogforandringscentret, må du endelig kontakte administrator Sigrun Eydinsdottir Petersen.

Velkommen!